Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Εν ενεργεία "δασκάλα" στα κατηχητικά μίσους;

Την ίδια ώρα που εκπαιδευτικοί σύρονται σε προανακριτικές εξετάσεις και σε ΕΔΕ επειδή μπήκαν στο χώρο του σχολείου κρατώντας αντιρατσιστικό φυλλάδιο (5ο ΓΕΛ Ζωγράφου) ή επειδή αντιμετωπίζουν τους αλλοδαπούς μαθητές τους ισότιμα και με παιδαγωγική και ανθρώπινη ευαισθησία (νηπιαγωγείο στο Νυδρί, 30ο Γυμνάσιο Κυψέλης), μια άλλη, εν ενεργεία δασκάλα σε δημόσιο δημοτικό σχολείο της Αττικής, εμφανίζεται με μπλούζα της νεοναζιστικής οργάνωσης στη φωτογραφία που έκανε πριν κάποιες ημέρες το γύρο του διαδικτύου,προκαλώντας ανατριχίλα σε κάθε δημοκρατικό πολίτη.
Η δασκάλα-που, όπως πληροφορηθήκαμε, αποσπάστηκε λίγες ημέρες μετά στο γραφείο του Κασιδιάρη-συμμετείχε στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής "Διάπλαση των Παίδων". 
Αναρωτιόμαστε αν η ΔΟΕ είναι ενήμερη και αν ο σύλλογος εκπαιδευτικών συνεχίζει να την θεωρεί μέλος του. Επίσης, αναρωτιόμαστε αν η εν λόγω "εκπαιδευτικός", διδάσκει στα ανυποψίαστα παιδιά που καλείται να "διαπλάσει" και για κάποια άλλα παιδιά, αυτά με τις πρησμένες από την πείνα κοιλιές, την περίοδο της κατοχής από τους ναζί......

Αντιφασιστική Ομάδα Ζωγράφου "Τραβέρσο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.